Seydişehir'de "Genç KOMEK Yaz Okulu" başladı

Seydişehir'de "Genç KOMEK Yaz Okulu" başladı

KONYA (AA) – Seydişehir "Genç KOMEK Yaz Okulu" yeni eğitim-öğretim dönemi, düzenlenen açılış töreniyle başladı.Belediye Başkanı Mehmet Tutal, okulda...

KONYA (AA) – Seydişehir "Genç KOMEK Yaz Okulu" yeni eğitim-öğretim dönemi, düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, okulda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, gençlerin yaz aylarında daha iyi vakit geçirmesi, milli ve manevi değerler ile spor ve sanatsal açıdan gelişim sağlamaları amacıyla başlayan kursların hayırlı olmasını diledi.

Genç KOMEK Yaz Okulu 25 Ağustos'a kadar devam edecek. Okulda, sabah ve öğle gruplarında eğitim verilecek. Günde 3 saat Kuran-ı Kerim ve dini bilgiler, geri kalan 2 saatte ise spor ve sanat eğitimleri verilecek.

KOMEK Yöneticisi Gülistan Arıtürk Mutlu da buradaki konuşmasında, Yaz Okulundan, 8-16 yaş grubu arası öğrencilerin faydalanabileceğini belirtti.

Mutlu, okula kayıt yaptıran öğrencilerin, sanat, değerler eğitimleriyle, kariyer buluşmaları, şehir turları, doğa kampları, şehir kültürü ve tarih bilinci çalışmaları, adab-ı muaşeret ve edepli yaşama dersleri, pratik dikiş teknikleri, ebru, el sanatları, mutfak kullanım bilgileri, yüzme, masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, atletizm, satranç gibi sporlarla dolu bir yaz yaşayacağını söyledi.

Açılış programına, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile öğrenciler ve velileri katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :