Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 'Dâhice Fikirler Projesi' ile Türkiye 2'ncisi oldu

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 'Dâhice Fikirler Projesi' ile Türkiye 2'ncisi oldu

Konya Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarılı Örnekler Sergisi ARGE ve Projeler Yarışmasında 'Dâhice Fikirler Projesi' ile Türkiye 2'ncisi oldu

Yeniden Açılışının 70. Yılında İmam Hatip Okulları Sempozyumu'nda 'İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi Ödül Töreni' düzenlendi. Sergi ödülleri internet üzerinden yaklaşık 50 bin kişinin oy sonucuyla sahiplerini buldu.

Türkiye çapında 5 kategoride 68 ilden 381 başvurunun yapıldığı "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi Ödül Töreni"nde ödüller sahipleriyle buluştu.

Konya Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarılı Örnekler Sergisi ARGE ve Projeler alanında Türkiye 2'ncisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve ARGE ve Projeler Daire Başkanlığı'nın Proje Okullar arasında gerçekleştirdiği 'Başarılı Örnekler Sergisi' kapsamında yaptığı proje yarışmasında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) öğrencilerinin hazırladığı 'Dâhice Fikirler Projesi' Ar-Ge ve Projeler tematik alanında Türkiye genelinde Konya'dan dereceye girerek 2. oldu.

Resim

Bir 15 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Başarılı Örnekler Sergisini ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resim

Resim

Yeniden Açılışının 70.Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye’de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu'na tebliğ sunan Dr. Esra Albayrak'da standları gezerek projeler hakkında bilgi aldı.

Bir 13 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Resim

Resim

Yeniden Açılışının 70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye’de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu'na tebliğ sunan Prof. Dr. Mehmet Görmez Başarılı Örnekler standlarını gezerek projeler hakkında bilgi aldı.

Resim

Resim

Kaynak:Memleket

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.