Sevgililer Günü'nü koşarak kutladılar

Sevgililer Günü'nü koşarak kutladılar

Caddebostan Sahilinde 250 kişinin katıldığı etkinlik, "Bir Dost", "Anne-Çocuk", "Baba-Çocuk", "Biz Ayrılamayız" ve "Couple Run" olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleştirildi

İSTANBUL (AA) - Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Couple Run'a katılanlar, Sevgililer Gününü koşarak kutladı.

Caddebostan Sahilinde yaklaşık 250 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen koşu, "Bir Dost", "Anne-Çocuk", "Baba-Çocuk", "Biz Ayrılamayız" ve "Couple Run" olmak üzere 5 farklı kategoride yapıldı.

Katılımcılar partnerleriyle eş zamanlı start aldıktan sonra farklı yönlere doğru dörder kilometre koştu. Daha sonra buluşma noktasında bir araya gelen çiftler el ele bitiş noktasına ulaştı.

Çeşitli aktivitelerin de yapıldığı etkinlikte bitiş çizgisine en erken ulaşan ilk üç çifte çeşitli ödüller de verildi.

Uzunetap Projeler Direktörü Özge Doğan, etkinliğe ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez gerçekleştirilen etkinliği Sevgililer Günü kapsamında yapmak istediklerini söyledi.

Havanın soğuk olmasına rağmen katılımın yüksek olduğunu belirten Doğan, "Vatandaşlar koşuya çeşitli konseptlerde katıldı. Aslında 'Sevgilini değil, sevdiğini al gel, burada keyifli bir koşu yap.' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Parkuru 10 yaşındaki oğluyla tamamlayan 46 yaşındaki Levent Atalık da güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini dile getirerek, "Burası çok güzel. Hava soğuk ama insanlar çok sıcak. Çünkü herkes eşiyle, sevgilisiyle, arkadaşıyla, oğluyla, kızıyla gelmiş. Spor yapmak zaten insanın içini ısıtan bir şey. Herkese tavsiye ederim. Biz burada çok keyif aldık." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :