Sevgililer Günü Katliamı: Kız Arkadaşını öldürüp, sulama kuyusuna gömdü

Sevgililer Günü Katliamı: Kız Arkadaşını öldürüp, sulama kuyusuna gömdü

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, sevgililer gününde yaşanan tartışma kanlı bir sonla bitti. Şüpheli, kız arkadaşını tabancayla vurup öldürdükten sonra cesedini sulama kuyusuna gömdü.

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, Asmalı Mahallesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gerçekleşen dehşet verici olay, bölgeyi sarsarken, polisi ve jandarmayı alarma geçirdi. Yaşar B. isimli şüpheli, kız arkadaşı İpek Akgül ile portakal bahçesinde yaşadığı tartışmanın ardından cinayeti işledi. Tartışmanın gerginleşmesi sonucunda Yaşar B., tabancasını çekerek İpek Akgül'ü başından vurdu.

Şüpheli, işlediği cinayetten sonra kız arkadaşının cesedini bir tarlada bulunan sulama kuyusuna gömdü. Ancak şüpheli, jandarmayı arayarak kendini ihbar etti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Yaşar B., daha sonra cesedin gömüldüğü yeri de gösterdi.

Olayın ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan İpek Akgül'ün cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için hazırlandı. Adli süreç devam ederken, şüpheli Yaşar B.'nin sorgusu ve cinayetin detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.