Setur Marinaları, CNR Avrasya Boat Show'da

Setur Marinaları, CNR Avrasya Boat Show'da

Setur Marinaları, dünyanın ikinci, Türkiye'nin en büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show'da ziyaretçilerini ağırlayacak

İSTANBUL (AA) - Setur Marinaları, Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show'da ziyaretçilerini bekliyor.

Setur Marinaları'ndan yapılan açıklamaya göre, karada yapılan dünyanın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük tekne ve yat fuarı olma özelliğini taşıyan CNR Avrasya Boat Show'un 11'incisi, 11-19 Şubat'ta CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Binin üzerinde motor yat, süper yat, mega yat ve yelkenli ile deniz malzemeleri üreten markanın katılacağı CNR Avrasya Boat Show'da, Setur Marinaları da 3. Hol'de yerini alacak.

Akdeniz çanağının ve Türkiye'nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, CNR Avrasya Boat Show'da en son kampanya bilgileri ve süprizlerle ziyaretçilerini ağırlayacak.


- Deniz tutkunlarına özel kampanyalar


Setur Marinaları Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya, Midilli ve Gökova Ören olmak üzere 6 binden fazla yat bağlama kapasitesine sahip 11 marinasında tekne sahiplerine özel kampanyalar sunuyor.

Setur Kalamış-Fenerbahçe Marina, deniz tutkunlarını boğazın keyfini yüzde 40'a varan indirim fırsatıyla yaşamaya davet ederken, Setur Antalya Marina ise bağlama, karapark ve çekme atma hizmetlerinde uyguladığı yüzde 30'a varan indirimlerle denizde kışlama imkanı sunuyor.

Marmara'dan Ege ve Akdeniz kıyılarına tekne sahiplerinin buluşma noktası Setur Marinaları, bir yıllık sözleşme yapan misafirlerinin diğer Setur Marinaları'ndaki bağlama ücretinin yarısını karşılıyor. Ayrıca yıllık sözleşme yapan teknecilerin diğer Setur Marinaları'nda yüzde 50 indirimli kaldıkları süreyi yeni sözleşme döneminde ücretsiz ilave ediyor.

Güvenliğin her zaman ön planda tutulduğu Setur Marinaları, yol yardımı ve karapark hizmeti ile misafirlerinin hayatını kolaylaştırmak adına seyir sırasında öngörülmeyen kara park ihtiyacı için yol yardımı, ücretsiz bağlama, kara park ve liftte de yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Setur Marinaları, bağlama hizmetlerinin yanı sıra deneyimli kadrolarıyla alışılmış marina servislerinin dışında otel, uçak rezervasyonları, çevre gezileri, araç kiralama, giriş-çıkış formaliteleri ve yat sigortası gibi pek çok konuda da tekne sahiplerine yardımcı oluyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :