SETA, analizlerini küresel boyuta taşıdı

SETA, analizlerini küresel boyuta taşıdı

SETA, Türkiye'nin iç ve dış politikasını küresel bir bağlamda analiz etmek amacıyla İngilizce dijital yayın platformu kurdu

İSTANBUL (AA) - Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA), Türkiye'nin iç ve dış politikasını küresel bir bağlamda analiz etmek amacıyla The New Turkey isimli bağımsız bir İngilizce dijital yayın platformu kurdu.

SETA'dan yapılan yazılı açıklamada, kapsamlı analiz, görüş ve yorumlarla özellikle sosyal, politik, kültürel ve ekonomik meseleler hakkındaki tartışmalara yapıcı katkı sunmak misyonuyla hareket edildiği belirtildi.

The New Turkey'in akademisyenlerden gazetecilere, devlet yetkililerinden öğrencilere kadar çeşitli arka planlardan yazarların katkıda bulunduğu çok sesli bir platform olacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"The New Turkey'de yazıların yanında, söyleşi, multimedya ve araştırma dosyalarından oluşan zengin bir içerik bulunmaktadır. Toplumsal ve profesyonel etik kuralları çerçevesinde çeşitliliğe değer veriyoruz. Eğer siz de yeni öneri ve fikirlerle katkı sunmak isterseniz [email protected] adresinden bizimle irtibat kurabilirsiniz. Türkiye hakkında en güncel haberler ve en nitelikli yorum ve analizleri kaçırmamak için haftalık e-mail bültenimize abone olabilir, bizi Twitter adresimizden (@TheNewTurkey) ve Facebook sayfamızdan (@thenewturkey) takip edebilirsiniz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :