Servisçilerden "ilan"lı sitem

Servisçilerden "ilan"lı sitem

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ile İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği, gazete ilanıyla, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'daki servisçi esnafına verdiği plaka tahdidi müjdesinin Büyükşehir Belediyesi'nce yerine getirilmediğini" ön

İSTANBUL (AA) - İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ile İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği, gazete ilanıyla, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki servisçi esnafına verdiği plaka tahdidi müjdesinin Büyükşehir Belediyesi'nce yerine getirilmediğini" ileri sürdü.

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ve İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği, gazeteye, "Sayın Cumhurbaşkanım, biz sigarayı bıraktık ancak plakalarımızı alamadık" başlığıyla bir ilan verdi.

İlanda, şu ifadeler yer aldı:

"Sayın Cumhurbaşkanım, İstanbul'daki servisçi esnafına vermiş olduğunuz plaka tahdidi müjdesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine getirilmemiştir. 11 Şubat 2016 tarihinde yapılan UKOME toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, plaka tahdidi beklentilerinin aksine sektöre hizmet etmeyen bir karar almıştır. Bizler, Sayın Cumhurbaşkanımızın esnafa verdiği ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın teyit ettiği gibi ve tüm Türkiye genelinde uygulanan şekilde düzenleme yapılmasını istiyoruz. Aksi bir uygulamanın servis sektörüne çözüm değil sorun çıkartacağına inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, İstanbul servisçisine verdiği söz gecikebilir ama asla yerde kalmayacağına olan güvenimiz tamdır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :