Zvonimir Boban’dan ’Omuz Omuza’ kampanyasına destek

Eski Hırvat futbolcu Zvonimir Boban, depremzedelere destek amacıyla başlatılan "Omuz Omuza" yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Eski Hırvat futbolcu Zvonimir Boban, depremzedelere destek amacıyla başlatılan "Omuz Omuza" yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Kariyerinin büyük bir kısmını İtalyan ekibi Milan'da geçiren Hırvat eski futbolcu Zvonimir Boban, depremzedeler için başlatılan "Omuz Omuza" yardım kampanyasına kayıtsız kalmadı. Boban, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki dostlarımız çok zor günler geçiriyor. Sadece dualarımıza dahil etmekle kalmayalım. Depremzedelere yardım etmek için bu kampanyaya katılalım" şeklinde konuşarak, kampanyaya destek çağrısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

YOLLARIN EFENDİLERİ HAZIR
Formula 1 Türkiye’ye dönüş hazırlığı: Resmi açıklama bekleniyor
İstatistikler Fenerbahçe'yi işaret ediyor
Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti