Zorya Teknik Direktörü Vernydub:

- "Rakibimiz, çok güçlü bir takım. Fenerbahçe'de çok fazla kaliteli futbolcu var""Yarınki maçta oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum"- Defans oyuncusu Kamenyuka:"Çok güçlü bir takımla karşılaşacağız. Bu karşılaşma bizim için çok önemli"


ODESSA (AA) - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Ukrayna'nın Zorya takımının teknik direktörü Yuriy Vernydub, sarı-lacivertli ekibin çok güçlü olduğunu ancak ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Chornomorets Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Vernydub, "Fenerbahçe'yi takip ettik. Yarınki maça hazırlıklıyız. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu biliyoruz. Rakibimiz, çok güçlü bir takım. Fenerbahçe'de çok fazla kaliteli futbolcu var. Kendi ülkelerinin milli takımlarında yer alıyorlar. Yarınki maçta oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum. Ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerine inanıyorum." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldıkları için gurur duyduklarını kaydeden Ukraynalı teknik adam, "Üç sene önce kimse takımımızın böyle bir ligde yer alacağına inanmıyordu ama durum ortada. Önemli bir rakibimiz var ve başaracağız. Önemli olan ilk 11'i seçmek değil, yarınki maçtan sonra göze batmak, konuşulmak ve izleyenleri etkilemek." ifadelerini kullandı.

Ukrayna temsilcisinin defans oyuncusu Mykyta Kamenyuka ise Fenerbahçe'nin gücüne vurgu yaparak, "Yarın, çok güçlü bir takımla karşılaşacağız. Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Bu tür bir şampiyonada yer aldığım için gurur duyuyorum. Fenerbahçe maçının çok güzel olacağına inanıyorum. Kazanmak için şansımızı deneyeceğiz. Başarılı olacağımıza eminim." diye görüş belirtti.

AA

Spor Haberleri

TFF'den İlk Hafta Raporu: Konyaspor Aklandı
Fenerbahçe-Konyaspor maçının hakemi belli oldu
ROBERTO CARLOS MÜSLÜMAN MI OLDU?
Fenerbahçe, Konyaspor hazırlıklarına ara vermeden başladı
Karakartallar'ın Haklarını Alan Kulübün Yeni İsmi Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Oldu