Zonguldak'taki uyuşturucu operasyonu

Devrek ilçesinde, üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Devrek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Devrek'te üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolü sonrası adliyeye çıkarılan şüphelilerden 3'ü, savcılık sorgusunun ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı. 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma ve Devrek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Devrek'te üniversite öğrencilerine uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine inceleme başlatmış, teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu sattığı öne sürülen 7 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Şüphelilerin üstlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ile bunlara ait fişekler, bir miktar uyuşturucu ve hap ele geçirilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü