Zonguldak'ta otomobil uçuruma yuvarlandı

20 metrelik uçuruma yuvarlanan araçta sıkışan 4 kişi, AFAD ekiplerince kurtarıldı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta uçuruma yuvarlanan otomobilde sıkışan 4 kişi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.

Hayrullah Demirtaş (37) yönetimindeki 67 ET 878 plakalı otomobil, Zonguldak Ankara karayolu Celepcioğlu köyü mevkisinde uçuruma yuvarlandı.

Sürücü ile aynı otomobildeki Hayrünnisa ve Cemil Başol ile Gülten Gebedek, yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlanan ve ters dönen otomobilin içinde sıkıştı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye sevk edilen AFAD ve sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan yaralıları çıkardı.

İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan ve ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL