Zonguldak’ta hatalı sollama yapan sürücü boş araziye uçtu: 4 yaralı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşı yönden gelen araçla çarpışmamak yoldan çıkarak takla attı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşı yönden gelen araçla çarpışmamak yoldan çıkarak takla attı. Kazada otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Gökçebey Belediyesi Çukur mevkiinde meydana geldi. Savaş Dirik yönetimindeki 34 NOA 075 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün hatalı sollama yapması sonucu karşı yönden gelen araçla çarpışmamak için manevra yaparak boş araziye uçarak takla attı. Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan T.B, E.B ve B.G yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİRİ BIÇAKTAN BİRİ TOKATTAN
Ekrem İmamoğlu, hakkında bir soruşturma daha
Isparta-Konya Yolunda Karavan ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Denize açılan balıkçı kayboldu: Tekne geldi, kendisi yok
CHP Otobüsü Şoförü İçin 13 Yıl Hapis İstemi