Zonguldaklılar sahil konserleriyle eğlendi

Zonguldak Belediyesi tarafından hayata geçirilen sahil konserleri büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Zonguldak Belediyesi tarafından hayata geçirilen sahil konserleri büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen sahil konserleri vatandaşların ilgisini görmeye devam ediyor. Konserler çerçevesinde Tanju Aksu vatandaşlarla bir araya geldi. Müzik ve eğlence dolu bir akşam yaşatan Aksu'nun seslendirdiği şarkılara eşlik eden vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı. Dron ile havadan da görüntülenen etkinlikler çerçevesinde 24 Ağustos Perşembe günü Deniz Karagöz ve Dj. Gürkan'ın sahne alacağı öğrenildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Tüm hemşehrilerimizi müzik ziyafetine ortak olmak için Zonguldak Sahiline bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Masterchef'te beklenen oluyor
Ünlülere Operasyon Sürüyor: Ezgi Eyüboğlu Dahil 8 Gözaltı
Ünlü isimlere operasyon: Şeyma Subaşı hakkında yakalama kararı
SammyVit Klass Model Türkiye 2025’te Türkiye güzelleri belli oldu
Aleyna Tilki, İrem Sak ve Danla Bilic gözaltında: 3 isim aranıyor