Zeytinyağı şişesinde kaçak alkol sevkiyatı

Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde yılbaşı öncesi kaçak alkol imalatına ilişkin yapılan operasyonda, zeytinyağı tenekelerine gizlenmiş 3 bin litre kaçak alkol ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yılbaşı öncesi kaçak alkol üretim satışına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü ilçesinde kaçak alkol imalatı ve ticaretinin yapıldığı ihbarı üzerine ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan E.K. (41), isimli şahsın, Beylikdüzü Barış Mahallesi ve Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde kaçak alkol imal ettiği tespit edildi.

Bugün sabah saatlerinde her iki adrese yapılan baskında zeytinyağı tenekelerine gizlenmiş toplamda 3 bin litre kaçak alkol ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli E.K.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Soygunu başardı, kan izini silemedi: Bisikletli hırsız hastanede yakalandı
Yabancı uyruklu şahıslara operasyon: 9’u DEAŞ’lı 62 kişi sınır dışı edildi
Pendik’te vicdanları sızlatan olay: Kediye tekme atıp denize fırlattı
Dayısı Tarafından Diri Diri Toprağa Gömülen Amir Taburcu Edildi
"TERÖRE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ"