Zeytinburnu’nda fırtına hastanenin tabelasını parçalara ayırdı

Zeytinburnu Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tabelası etkili olan fırtına nedeniyle parçalara ayrıldı.

Zeytinburnu Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tabelası etkili olan fırtına nedeniyle parçalara ayrıldı. Parçalara ayrılan tabela kimseye zarar vermedi.

İstanbul'da etkisini gösteren yağış ve fırtınalı hava nedeniyle Zeytinburnu Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastane binasının tabelası parçalara ayrıldı. Fırtına nedeniyle parçalara ayrılan tabelanın kimseye zarar vermemesi için polis ekipleri hastanenin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise hastanenin parçalara ayrılmış olan tabelasına müdahale ederek olası bir facianın yaşanmasını önledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon'da Şok Olay: Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı Silahla Vuruldu
Dükkan kiracısı faciayı aylar önce böyle görüntülemiş
Hayat Kurtaran İtfaiyeci Kundakçı Çıktı: Eski Sevgilisi Yoğun Bakımda
İzmir paylaşımı yapan Berna Laçin, SEGBİS ile ifade verecek
Milyonluk ziynet eşyasını elleriyle dolandırıcıya verdi