Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Bilnet ve Egebil Okullarında eğitim gören 5 bin öğrenci Mehmetçik'e mektup yazdı

HATAY (AA) - Bilfen Şirketler Grubu'na bağlı Bilnet ve Egebil Okullarında eğitim gören öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek için mektup gönderdi.

Öğrencilerin yazdığı mektupları Mehmetçik'e iletmek üzere Hatay'ın Kırıkhan ilçesine getiren Bilnet ve Egebil Okulları Üst Yöneticisi Faruk Tatar ve beraberindeki heyet, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'u ziyaret etti.

Heyet, 5 bin öğrencinin yazdığı mektupları Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere Belediye Başkanı Yavuz'a teslim etti.

Tatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin huzur ve güvenliği için devam ettiğini hatırlattı.

Öğrencilerin yazdığı duygu yüklü mektupları asker ve polislere ulaştırmak üzere ilçeye geldiklerini aktaran Tatar, harekata destek verdiklerini kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü