Zeytin Dalı Harekatı'na destek

AK Parti Mudanya ilçe teşkilatının kadın üyeleri tarafından, askerlerin kış şartlarında soğuktan korunmaları için örülen boyunluklar Afrin'e gönderildi

BURSA (AA) - Mudanyalı kadınlar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'e destek vermek için ördükleri boyunlukları, bölgeye gönderdi.

AK Parti Mudanya ilçe teşkilatının kadın üyeleri, Afrin'deki askerler için 100 boyunluk ördü. Askerlerin kış şartlarında soğuktan korunmaları için örülen boyunluklar, kargoyla Mehmetçik'e gönderildi.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Neslihan Erdeniz, yaptığı açıklamada, harekata millet olarak sahip çıkmak gerektiğini söyledi.

Kadın olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını belirten Erdeniz, "AK Partili kadın üyeler olarak, askerlerimizin kötü hava şartlarından korunmaları için ördüğümüz 100 boyunluk ile onlara destek vermek istedik. Boyunluklar, 3 gün gibi kısa sürede kadınlar tarafından örüldü. İlgili adrese 100 boyunluğu gönderdik. Allah, tüm askerlerimizi korusun ve yardımcısı olsun." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı