Zahireciler çarşısının yapımına başlandı

Iğdır'ın birçok yerinde dağınık halde bulunan zahirecilerin bir araya toplanması için planlanan Zahireciler Çarşısı'nın yapımına başlandı.

Iğdır'ın birçok yerinde dağınık halde bulunan zahirecilerin bir araya toplanması için planlanan Zahireciler Çarşısı'nın yapımına başlandı.

Iğdır'da birçok bölgede faaliyet gösteren zahireci esnaflarını bir araya toplayacak modern Zahireciler Çarşısı'na hızlı bir şekilde başlanıldı. Söğütlü Mahallesi Çevre yolu güzergahına yapılan ve 8 bin 500 m² toplam alan üzerine iki adet kapalı alan inşası hızlı bir şekilde devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Ekonomik kriz pizzacıyı iflasa sürükledi
Çift SIM'li Telefonlarda 'IMEI' Kurnazlığına BTK Engeli: Süre Doluyor
APPLE'DAN ŞOK KARAR
GEL! BEDAVA EV VE İŞ SAHİBİ OL
ALTIN KRİTİK SINIRDA