Zafer'de JİLETLE kendini doğradı

Zafer Meydanı'na gelerek kollarını jiletleyen alkollü şahıs, jileti boynuna dayayıp kesmekle tehdit ettiği sırada polislerce etkisiz hale getirildi.

Olay, saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

Halkın yoğun olduğu alana seyyar bir arabayla gelen Ahmet Mustafa S. (29), herkesin gözü önünde cebinden çıkardığı jiletle kolunu doğramaya başladı. Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen Ahmet Mustafa S. olay yerine gelerek kendisine müdahale etmek isteyen polisleri yanına yaklaştırmadı. Olay yerinde bulunan bir arkadaşı tarafından ikna edilmeye çalışılan Ahmet Mustafa S, elindeki jileti boynuna dayayarak kimseyi yanına yaklaştırmadı.

 

Bir ara polislerin kendisine yaklaştığını fark eden alkollü şahıs, elindeki jiletle boynuna bir darbe vurarak kesti. Daha sonra tekrar jileti boynuna götürüp tutan Ahmet Mustafa S. polislere yaklaşmaları halinde boynunu kesme tehdidinde bulundu. Bunun üzerine polisler, elindeki jileti bırakmamakta ısrarlı olan alkollü şahsın etrafını yavaşça sardı. Elindeki jileti boynuna tutarak tehditler savuran Ahmet Mustafa S, polis tarafından yüzüne biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi.

 

Yere yatırılan alkollü şahsın, saldırgan tavrı nedeniyle kan içinde kalan elleri kelepçelendi. Kollarından ve boynundan jilet darbeleriyle yaralanan alkollü şahsa, ilk müdahale olay yerinde bulunan sağlık görevlileri tarafından yapıldı. Sedyeye bindirilerek ambulansa taşınan alkollü şahıs, bindirildiği ambulansta da güçlükle kontrol altına alındı. Ahmet Mustafa S. iki polis memuru eşliğinde ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ahmet Mustafa S.'nin daha önce de buna benzer olaylarda kendisine zarar verdiği öğrenildi.

iha

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?