Zafer Partisi’nin acı günü

Zafer Partisi basın danışmanı ve Nevşehir milletvekili adayı Ceren Gürkan, dün gece geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Zafer Partisi basın danışmanı ve Nevşehir milletvekili adayı Ceren Gürkan, dün gece geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zafer Partisi basın danışmanı ve Nevşehir milletvekili adayı Ceren Gürkan'ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Özdağ, "Zafer Partisi basın danışmanı ve milletvekili adayı sevgili kardeşim Ceren Gürkan dün gece geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmiştir. Ceren Gürkan'ın ailesine ve bütün Zafer Partisi camiasına başsağlığı, Ceren kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AB Heyeti Ankara’da: Türkiye ile İlişkilerde Kritik Zirve
İletişim Başkanı Duran'dan İsrail'e 1915 Tepkisi: "İkiyüzlülük"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyet gururu
Ankara CHP'den istifa edecek mi? Mansur Yavaş resmen açıkladı
KONYA'DA NELER OLACAK?