Zafer Partisi’nin acı günü

Zafer Partisi basın danışmanı ve Nevşehir milletvekili adayı Ceren Gürkan, dün gece geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Zafer Partisi basın danışmanı ve Nevşehir milletvekili adayı Ceren Gürkan, dün gece geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zafer Partisi basın danışmanı ve Nevşehir milletvekili adayı Ceren Gürkan'ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Özdağ, "Zafer Partisi basın danışmanı ve milletvekili adayı sevgili kardeşim Ceren Gürkan dün gece geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmiştir. Ceren Gürkan'ın ailesine ve bütün Zafer Partisi camiasına başsağlığı, Ceren kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Fon Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
Kurtulmuş: Milletin Cebine El Uzatandan Hesap Sorulacak
KONYA MUTFAĞI COP31'DE
YILLAR SONRA 3 DÜĞÜM DAHA ÇÖZÜLDÜ
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den Kılıçdaroğlu'na Sürpriz Ziyaret