Yüzer hastaneye dönüştürülen TCG Bayraktar’a hastalar akın etti

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yüzer hastaneye dönüştürülen, Türkiye Cumhuriyeti Gemisi (TCG) Bayraktar'a hastalar akın etti.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yüzer hastaneye dönüştürülen, Türkiye Cumhuriyeti Gemisi (TCG) Bayraktar'a hastalar akın etti. Bayraktar'da yaralı ve hasta vatandaşların tedavisi devam ediyor.

Hatay Dörtyol Limanı'na konuşlandırılan 560 yatak kapasiteli gemide görevli sağlık çalışanları hem depremde yaralananlara hem de hastalara hizmet veriyor. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yaralarının sarılması için çalışmalar karada olduğu gibi denizde de devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Kanser erken teşhis edildi, kapalı ameliyatla sağlığına kavuşuyor
AİLE HEKİMLİĞİNDE KURALLAR DEĞİŞTİ
Ata Demirer 30 Kilo Nasıl Verdi? İşte Ünlü Komedyenin Zayıflama Sırrı!
Bozüyük Devlet Hastanesi'nde 3 Uzman Doktor Göreve Başladı
Sosyal Medyada Satılan Diş Beyazlatıcılar Dişlerinizi Eritiyor Olabilir!