"Yusuf Şimşek takımın havasını değiştirdi"

- Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Çağatay: "Kan değişikliği işe yaramış gibi görünüyor"- "Futbolcuların geçmiş aylardaki peşinatları, maaşlarının ödenmesi moral oldu. A takımla ilgili ekim ayının maaşları hariç geçmişe dair hiç borç kalmadı"


MERSİN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Muharrem Çağatay, teknik direktörleri Yusuf Şimşek'in gelmesiyle takımın havasının değiştiğini söyledi.

Çağatay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın durumunun çok iyi olduğunu söyledi.

Yeni teknik direktörleri Yusuf Şimşek'in gelmesiyle iyi bir ivme yakaladıklarını anlatan Çağatay, "Şanlıurfaspor karşısındaki oyunun daha fazlasını kendi evimizde de ortaya koyacağımıza inanıyorum. Yusuf Şimşek takımın havasını değiştirdi. Kan değişikliği işe yaramış gibi görünüyor. Ayrıca futbolcuların geçmiş aylardaki peşinatları, maaşlarının ödenmesi moral oldu. A takımla ilgili ekim ayının maaşları hariç geçmişe dair hiç borç kalmadı. Tüm oyuncuların ödemesini yaptık. Hem ödemeler hem de Şanlıurfa'da alınan 1 puan moral oldu." diye konuştu.

Transfer tahtasının açılması için 2 kişiyi görevlendirdiklerini ve bunun için çalıştıklarını belirten Çağatay, aynı zamanda kulüp binasının yeni bir yere taşınması için de arayış içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

AA

Spor Haberleri

Karakartallar'ın Haklarını Alan Kulübün Yeni İsmi Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Oldu
Süper Lig ekibi tribünü otel sandı bilet fiyatını uçurdu
U18 Milli Takımı'nın Kadrosu Açıklandı: Konyaspor'dan İki İsim Listede
Seydişehir Sporunda Tarihi Dönüm Noktası: 1915 Alüminyum Spor PGL Sahnesinde!
Forma Tepkisi Sonrası Harekete Geçtiler: Fenerbahçe Minik Göktuğ’u Misafir Edecek