Yurtta kış

Seydişehir - Antalya karayolu Alacabel mevkisi, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araç geçişlerine kapatıldı

KONYA (AA) - Seydişehir-Antalya karayolu Alacabel mevkisinde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araç geçişlerine izin verilmiyor.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Seydişehir - Akseki arasındaki bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Seydişehir'den Antalya'ya gidecek araçların geçişine izin verilmediğini söyledi.

Bölgede yoğun kar ve tipi olduğunu anlatan Özyiğit, "Seydişehir'den, Antalya istikametine gidecek olan araçları dinlenme tesislerine yönlendiriyoruz. Karayolları ekipleri yoğun çalışıyor. Ekiplerden gelecek habere göre hareket edeceğiz" diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!