Yurtta kış

Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman için buzlanma ve don uyarısı yapıldı- Malatya'da kar nedeniyle 10 mahalleyle ulaşım sağlanamıyor

MALATYA (AA) - Meteoroloji Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman için buzlanma ve don uyarısında bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezinden (AYKOME) yapılan açıklamaya göre, kar nedeniyle Pütürge'de 3, Akçadağ ve Darende'de 2'şer, Hekimhan, Yazıhan ve Yeşilyurt ise 1'er mahallenin yolu ulaşıma kapandı.

Toplam 137 kilometrelik yolun yeniden ulaşıma açılması için 31 ekip, iş makineleriyle çalışma yürütüyor.

- Meteorolojik uyarı

Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman için buzlanma ve don uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 ili kapsayan bölgede hava yarın sabaha kadar parçalı ve çok bulutlu geçecek.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmeyen bölgede rüzgar, güney ve güneydoğu yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esecek.

Söz konusu illerde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı