Yurt içi petrol üretiminde rekor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez:- "Milli kuruluşumuz Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yurt içi petrol üretiminde günlük 50 bin varili geçerek son 20 yılın en yüksek üretimine ulaştı"

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yurt içi petrol üretiminde günlük 50 bin varilin geçildiğini ve 20 yılın en yüksek üretimine ulaşıldığını bildirdi.

Bakan Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 2018'de günlük yurt içi petrol üretiminin 42 bin 330 varil olduğunu belirtti.

"Bağımsız enerji güçlü Türkiye" anlayışıyla tüm kaynakların milletin hizmetine sunulacağını kaydeden Dönmez, "Milli kuruluşumuz TPAO yurt içi petrol üretiminde günlük 50 bin varili geçerek son 20 yılın en yüksek üretimine ulaştı." ifadesini kullandı.



Ekonomi Haberleri

Alanya'da Dev Misafir: Aida Stella Limana Demir Attı!
ALTIN NEDEN DÜŞÜYOR?
KESİLEN CEZALAR BURAYA AKTARILACAK
ENERJİ HARİTASI YENİDEN ÇİZİLECEK
Gömlekli gitti tişörtlü geliyor: Apple’da CEO değişimi resmileşti