Yunanistan'da futbola ara verildi

- Yunanistan Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Bikas'ın evinin yakılması nedeniyle liglere ara verdi


İSTANBUL (AA) - Yunanistan Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Giorgos Bikas'ın evinin kundaklanması nedeniyle tüm lig maçlarına ara verildiğini duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, başkan Bikas'ın boş olan yazlık evinin yakılmasının şüphe uyandıran bir olay olduğu kaydedilirken, itfaiye departmanından gelecek resmi rapora göre hareket edileceği bildirildi.

Liglere ara verildiğini açıklayan Yunanistan Futbol Federasyonu, kararın FIFA ve UEFA'ya gönderildiğini aktardı.

Giorgos Bikas da ayrıca, geçen hafta emekli bir hakemin evinin önünde bilinmeyen kişiler tarafından tehdit edildiğini belirtti.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü