Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 3 FETÖ zanlısına tutuklama

Marmaris ilçesinde, FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla aranan ve Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken yakalanan 3 kişi tutuklandı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla aranan ve Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Söğüt ve Bozburun mahallelerinde geçen hafta gözaltına alınan 9 zanlıdan emniyetteki işlemleri tamamlanan M.E.K, E.K. ve E.K. adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 3 zanlı tutuklandı.

Yunanistan'a kaçma hazırlığı yaparken yakalanan zanlıların FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla arandıkları belirlenmişti.

Zanlılardan örgütün Aydın sorumlusu Abdulbekir K, eşi ve sözde Erzurum üst düzey yöneticisi Ü.Ü'nün de aralarında olduğu 4 zanlı, haklarında soruşturma yürütülen illere gönderilmişti.

Emniyette sorguları devam eden 2 zanlı, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE