- Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 2 doktorun yakalanması

Meslekten ihraç edilen ve yasa dışı yolla Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken Keşan'da gözaltına alınan doktorlar adliyeye sevk edildi

EDİRNE (AA) - Edirne'nin Keşan ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantıları bulunduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen ve yurt dışına yasa dışı çıkış hazırlığındayken yakalanan 2 kadın doktor, adliyeye sevk edildi.

Ankara'da hastanede çalışırken terör örgütü ile bağlantıları bulunduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen doktorlar F.D (50) ve B.E (46) ile "insan kaçakçısı" olduğu iddiasıyla gözaltına alınan M.B ve E.B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Keşan Adliyesi'ne gönderildi.

- Üzerlerinden not çıkmıştı

Keşan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 1 hafta önce yasa dışı yolla Yunanistan'a kaçmak amacıyla insan kaçakçılarıyla anlaştıkları ve Keşan'a geldikleri istihbaratı üzerine F.D ile B.E'nin kaldıkları oteli belirlenmiş, şüpheliler otelden çıktıkları sırada gözaltına alınmıştı.

B.E'nin üst aramasında biri iptal edilmiş 2 pasaport, kredi kartları, sim kart, 4 bin 985 dolar, bin 750 avro, 110 lira, çizgisiz kağıt üzerine İngilizce 'Türkiye'de 100 bin kişi işten atıldı.Türkiye'de durum çok karışık olduğu için güvenli bir ülke değil' yazılı not, F.D'nin üzerinde ise birisi iptal edilmiş 2 pasaport 3 bin avro, 35 lira, harici bellek, sim kart ele geçirilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi
Diyanet'ten Sosyal Medya Uyarısı: Ölçülü Olun
Turgut Özal'ı Taşıyan O Ambulans Yıllar Sonra Koleksiyonda Çıktı
DUVARA FOTOĞRAFLI 'İŞEME' İNTİKAMI