Yunanistan unsurlarınca geri itilen 59 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Seferihisar ve Dikili ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen iki ayrı lastik botta 59 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı

Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 59 düzensiz göçmen, İzmir'in Seferihisar ve Dikili ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Seferihisar ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğuna yönelik bilgi edindi. Görevlendirilen Sahil Güvenlik botu tarafından, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 27 düzensiz göçmen kurtarıldı. Dikili ilçesi açıklarında ise yine Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bot içerisindeki 32 düzensiz göçmen de Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.

Karaya çıkarılan 59 düzensiz göçmen, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Genç Paramedik Hamit Aras’ın Katilinden Kan Donduran Savunma
GENÇ ÇİFT ÖLÜMDEN DÖNDÜ
5 vekil salona alınmayacak
19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı
AYŞE TOKYAZ CİNAYETİ DAVASININ GÖRÜLMESİNE BUGÜN DEVAM EDİLECEK