Yüksekova'daki terör operasyonu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 6 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi, bir terörist yakalandı

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden terör operasyonunda 6 terörist etkisiz hale getirildi, bir terör örgütü mensubu yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, ilçede teröristlerce kazılan çukurların kapatılması ve oluşturulan barikatların kaldırılması amacıyla 13 Mart'taki sokağa çıkma yasağının ardından Orman, Eski Kışla, Mezarlık, Yeni, Yeşildere, Dize, Güngör, Esentepe ve Cumhuriyet mahallelerinde başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" sürüyor.

Söz konusu mahallelerde gece saatlerinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla başlayan sıcak temas, kar yağışı ve görüş mesafesinin azalmasına rağmen sabah saatlerinde de aralıksız devam etti.

Güvenlik güçlerinin zor şartlar altında sürdürdüğü operasyonda 6 teröristin etkisiz hale getirildiği, bir teröristin de silahıyla yakalandığı belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI