Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1 metreye ulaştı

DÜZCE (İHA) – Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı sebebi ile kalınlık yer yer 1 metreye kadar ulaştı.

DÜZCE (İHA) – Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı sebebi ile kalınlık yer yer 1 metreye kadar ulaştı. Düzce merkezinde etkisini yitiren yağış, yüksek kesimlerde devam ediyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar yağışı uyarısının ardından Düzce'de merkezinde kar yağışı akşam saatlerinde etkisini yitirirken, yüksek kesimlerde ise yoğun bir şekilde devam ediyor. Düzce ile Bolu arasında kalan ve Abant gölünün üzerinde bulunan Sinekli Yaylası'nda ise kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Bölgede yaşamını sürdüren Mehmet Albayrak, "Nisan sürprizi ile geldi. Bulunduğumuz yer Abant üzeri Düzce Bolu arasında Sinekli yaylası. Hava çok güzel, çok güzel kar yağıyor şu anda. Kar 1 metreyi buldu ve yağmaya devam ediyor. Gökpınar ağaçlarının görüntüsü muhteşem" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı