Yüksek hızlı trende Korona virüsü paniği

Konya'dan Yüksek hızlı tren ile İstanbula gelmeye çalışan bir yolcuda Korona virüsü şüphesi ihbarı tren görevlilerini harekete geçirdi.

Konya'dan Yüksek hızlı tren ile İstanbula gelmeye çalışan bir yolcuda Korona virüsü şüphesi ihbarı tren görevlilerini harekete geçirdi. İhbar üzerine Söğütlüçeşme İstasyonu'na çok sayıda ambulans sevk edilirken, ateşi ölçülen yolcularda bir bulguya rastlanmadı.

Konya'dan İstanbul'a giden Yüksek Hızlı trende bir yolcuda Korona virüsü şüphesi ihbarı tren görevlilerini harekete geçirdi. Yüksek Hızlı Trende görevliler hemen durumu yetkililere bildirdi. Tren Söğütlüçeşme İstasyona geldiğinde çok sayıda ambulans treni karşıladı. Trende bulunan yolcuların tamamının mobil cihazlar ile ateşi ölçüldü. Söğütlüçeşme hızlı tren durağında özel kıyafetli sağlık ekipleri ve ambulanslar hazır bekletildi. İhbar üzerine görevlilerin yolcuların ateşlerini ölçmesi sonucu tren ulaşımında aksamaya neden oldu. Kontrolleri yapılan yolcularda ise herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Konya'dan İstanbul'a yolculuk yapan ve aynı trende bulunan bir vatandaş ise "Konya İstanbul treni öndeki vagonda bir tane yolcunun ateşi çıktı. Ateşi çıktığı için yolcuyu ambulansa almadan bizi bırakmadılar" diye konuştu.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Çocuk müstehcenliğiyle mücadele operasyonunda 51 şüpheli adliyeye sevk edildi
İŞÇİ SERVİSİ BAHÇE DUVARINA ÇARPTI
Alt geçit faciası geliyorum demiş
Yolcu minibüsü ile hafif ticari aracın karıştığı kaza anı kamerada
Genç taraftarın tribünden düştüğü anlar kamerada