Yüksek gerilim hattında çıkan yangın mahalleliyi korkuttu!

Ağrı 100. Yıl Mahallesi'nde gerilim hattında çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu

Ağrı’da gerilim hattından çıkan kıvılcımların mahalleyi aydınlatmasıyla mahalle sakinleri büyük korku yaşadı.

Edinilen bilgilere göre, Ağrı’nın merkeze bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde bir evin yanından geçen gerilim hattında kıvılcımlar çıkmaya başladı. Çıkan kıvılcımların büyüyerek mahalleyi aydınlatmasının ardından paniğe kapılan mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler elektrik akımını keserek olaya müdahale etti. Durumun kontrol altına alınmasının ardından mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KAZA YAPTI, KAÇTI
Otobüse beton pompası çarptı: Cam patladı, yolcular yere savruldu
Bakım Merkezinde Düşen Engelli Vatandaş 3 Gün Sonra Yaşamını Yitirdi
Sıcaktan bunaldılar, deniz yerine süs havuzuna girdiler
Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat Tutuklandı