Yufka ekmek arası uyuşturucu zulası jandarmanın dikkatinden kaçmadı!

Manavgat'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kısmı sigara paleti, çoğunluğu yufka ekmekler arasına gizlenmiş 40 gram skunk esrar, hassas terazi ve 3 gram metemfetamin ele geçirildi. Yakalanan 3 şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda 40 gram skunk esrar ve 3 gram metemfetamin ele geçirildi. Uyuşturucunun bir kısmı sigara paketinden çıkarken bir bölümü ile hassas terazi ise yufka ekmeklerin arkasından çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi'nde 8 suç kaldı bulunan A.K.,10 suç kaydı bulunan C.E. ve 3 suç kaydı bulunan A.T. isimli şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıklarını tespit edildi.

YUFKA YIĞINININ ARASINA GİZLEMİŞLER

Manavgat KOM Timi ve Sarılar Jandarma Karakol Komutanlığı ile yapılan operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken evde yapılan aramada 7 parça halinde 40 gram skunk esrar, 3 parça halinde 3 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Jandarma hassas terazi ile 7 parça halindeki 40 gram skunk esrar ile hassas teraziyi üzeri bezle örtülmüş üst üste yığılmış yufka ekmeklerin arkasında buldu.

Şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Geçerim deyip yola koştu, kazadan kaçamadı: İşte o anlar
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı: O anlar kamerada
İnceleme tamamlandı: Seçil Erzan tutuklu kalacak
Bakan Yerlikaya duyurdu: Konya'da organize suç örgütü çökertildi
Yer yarıldı içine düştü