YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras: Ermenistan devlet değil terör örgütüdür

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, "Azerbaycan- Ermenistan arasındaki gerilime değinen Aras, Ermenistan devlet değildir. Terör örgütüdür" dedi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partinin il binasında basın toplantısı düzenledi.

"Azerbaycan- Ermenistan arasındaki gerilime değinen Aras, Ermenistan devlet değildir. Terör örgütüdür" dedi.

Dünyadaki dört ülkenin hukuktan, adaletten ve insan haklarından anlamadığını ifade eden Aras, bu ülkelerin isimlerini de saydı: Abd, İsrail, Yunanistan ve Ermenistan’ ın haktan, hukuktan anlamadığı söyleyen Aras, bu devletler güçten anlarlar. Gerekirse cepheye giderim. 

Mehmet Aras, can Azerbaycan için, gerekirse en ön safta cepheye gitmeyi kendisine bir borç saydığını ifade etti. Aras’ ın basın toplantısında söylediği bu sözler partililer tarafından ayakta alkışlandı.

Ermeni terör örgütü Asala tarafından, dünyanın değişik coğrafyalarında katledilen 35 diplomatın fotoğraflarını basına gösteren Mehmet Aras, "İşte bu manzara Ermenistan’ ın terör devleti olduğunun ispatıdır" dedi.

Ermenistan’ ın, Türk devlet adamlarını öldüren katilleri milli kahraman ilan edip, Ermenistan’ a büstlerini yaptığını hatırlatan Aras, "Ermenistan milli katilleri olan, kin ve terör örgütüdür" dedi.

Aras’ın gündeminde hükümetin elektriğe yaptığı zam da vardı. Hükümetin yaptığı zammı kinayeli bir şekilde vurgulayan Aras, “Önceki hükümetler zam yapardı, bu hükümet müjde veriyor. Sağ olsunlar geçen hafta doğalgaza %35 müjde yaptılar. Bu haftada elektriğe %6 müjde yaptılar. Bunlar bu işi öğrendiler, kış gelmeden bütün hazırlıkları yavaş yavaş yapıyorlar. Vatandaş kış gelince ateşin nereden geldiğini bile anlamayacak” dedi. Aras’ın sözleri sonrasında salonda kahkaha tufanı koptu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

’Altılı Masa’nın 2 genel başkanı partilerine veda etti
İYİ Parti’nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu
Meral Akşener'den veda konuşması: Bedeli ben ödedim, hesabı siz tutacaksınız
CHP Teklifi Verdi: Asgari Ücrete 3 Ayda Bir Zam Olsun
AK Partili İsim İsyan Etti: Belediyeler Borç Batağında