Yozgat'ta FETÖ/PDY operasyonu

Soruşturma kapsamında 2 kişi tutuklandı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 2 kişi tutuklandı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu iddasıyla gözaltına alınan 16 Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanından 8'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardandan mahkemeye çıkartılan zanlılardan, M.Ç. ve Ö.U. tutuklanırken Ü.T, Y.B.D, T.Ö, M.A.Y, B.Ç. ve Ö.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer zanlıların emniyetteki ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantısı olduğu iddiasıyla Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen 4. sınıf emniyet müdürü Ö.K. ise yapılan çalışmalar sonucu Çorum'da gözaltına alınarak Yozgat'a getirildi.


AA

Gündem Haberleri

Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor
Kapora dolandırıcılığı! Fren ustası aracını ilanda görünce şok oldu
BU TABELAYI GÖRÜNCE SAKIN YOLA GİRMEYİN
Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor