Yozgat merkezli FETÖ/PDY operasyonu

FETÖ/PDY ile bağlantılı özel okul ve dershanelerde "vergi kaçakçılığı ve para aktarma" iddiasıyla yakalama kararı bulunan 14 zanlıdan 5'i gözaltına alındı

YOZGAT (AA) - Yozgat merkezli 4 ilde "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik soruşturma kapsamında 14 kişi hakkında işlem başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "FETÖ/PDY ile bağlantılı özel okul ve dershanelerde vergi kaçakçılığı, himmet adı altında para aktarma" iddiasıyla Yozgat merkezli Çorum, Ankara ve Kırıkkale'de operasyon düzenlendi.

Hakkında yakalama kararı bulunan 14 zanlıdan 5'i gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Hakkında gözaltı kararı bulunan ve ''il abisi'' olduğu ileri sürülen D.S'nin ise yurt dışına kaçtığı belirlendi.


AA

Gündem Haberleri

O GEMİDEKİ 3 KİŞİ TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR
Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarıldı
RUHİ ÇENET SORUNU
Nisan Ayında Gökyüzü THY ile Şenlendi
Sarsıntıya Hazır Mısınız? Deprem Gerçeğini Tırda Yaşadılar