×
Anasayfa
Konya
Ekonomi
POLİS-ADLİYE
Konyaspor
Yaşam
Dünya
Spor
Magazin
Konya'da Spor
Teknoloji
Kültür Sanat
Sağlık
EĞİTİM
Yerel Gündem
Türkiye
İlçeler
Gündem
Politika
☰
Anasayfa
Yöresel lezzet Haberleri
Türkiye'nin yöresel lezzetleri Erzurum'da buluşuyor
"Antep peyniri" sınırları aşıyor
HUZUR VE BEREKET AYI RAMAZAN - Tokat çöreği iftar ve sahur sofralarını süslüyor
Kayseri mutfağının damak çatlatan lezzeti "Develi cıvıklısı"
Kış kentinin "ısıtan" lezzeti: Dut çullaması
Lezzeti tescilli leblebiye talep üretimi artırıyor
Zırh ve odun ateşinden çıkan lezzet: "Tepsi kebabı"
"Mutlu şehrin" tescilli lezzetine tatilci ilgisi
Çorum'da sofralar "ağız tadı" ile tatlanıyor
Bayram lezzeti "Sinop nokulu"nda tescil sevinci
Anadolu, EMITT'te görücüye çıktı
BM'den yöresel lezzetlerin tanıtımına destek
Tadını kavrulduğu kumdan alan Ağın leblebisine talep arttı
Sezonluk lezzet için "tokmak"lı mesai
Asırlık taş fırında kış için "fırın fasulyesi" hazırlanıyor
GİRİŞİMCİ KADINLAR - Samsun'un yöresel lezzetlerine kadın eli
Sıcaklar tahinli pideye ilgiyi azaltmadı
Dadaşların "tatlı dolması" en çok ramazanda tüketiliyor
Hatay'ın ramazan tatlısı dört kuşaktır aynı dükkandan
"Nohut dürüm" için tescil başvurusu
"Meşhur Fizme ceviz helvası" geleceğe taşınıyor
Adı ve tadı tarihten gelen lezzet "Harput köfte"
Kış aylarının vazgeçilmez lezzeti: "Orcik"
Karadeniz'in unutulan lezzetlerini öğreniyorlar
Kazanlar "çeçil" peyniri için kaynıyor
"Yaz yağmuru" onlar için kabus