Yolcu otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı: Kaza anı kamerada

Konya’nın Ereğli ilçesinde, bir yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen iki araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Konya-Adana kara yolu üzerindeki Ereğli ilçesi Türkmen Kavşağı’nda meydana geldi. S.A. yönetimindeki 34 YK 0877 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, kırmızı ışıkta beklemekte olan Y.Ö.’nün kullandığı 01 ANL 145 plakalı otomobil ile H.Ç. idaresindeki 25 EZ 878 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle üç araçlı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazada 1 Kişi Yaralandı

Kaza sırasında, 01 ANL 145 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan V.Y.Ö. isimli kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis Ekipleri Tahkikat Başlattı

Kaza nedeniyle bölgedeki trafik kısa süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

SERVİS ARACI OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI
‘İFTAR REZERVASYONU’ OYUNU
BAŞINA ALDIĞI YUMRUK SONU OLDU
Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Akşehir’de anıldı
AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda Gönül Sofrası Kuruldu