Yola düşen kayaları iple araca bağlayıp çektiler

Antalya'da heyelan nedeniyle yola düşen kayaları sürücüler cip yardımıyla iple çekerek kapanan yolu açtı.

Antalya'da heyelan nedeniyle yola düşen kayaları sürücüler cip yardımıyla iple çekerek kapanan yolu açtı.

Olay, Konyaaltı ilçesi Hisarçandır yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede etkili olan şiddetli yağışların ardından dağdan kopan kaya parçaları yola düştü.

Heyelan nedeniyle yol trafiğe kapanırken, sürücüler ve çevredeki vatandaşlar kendi imkanlarıyla kayaları yoldan kaldırmaya çalıştı.

Kimi sürücü elleri ile küçük taşları toparlarken kimisi de iple büyük kayaları bağlayarak aracı ile çekti. Yapılan çalışmanın ardından yol kontrollü bir şekilde yeniden trafiğe açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Avlanması ve satışı yasak olan 603 kilo balığa el konuldu
Otluk alanda çıkan yangın seralara sıçramadan söndürüldü
Antalya’da korkutan sarsıntı
Manavgat'ta suya girdi Alanya'da aramalar sürüyor
OYUNCAK SANDILAR, GERÇEK ÇIKTI