Yola dökülen mazot ortalığı savaş alanına çevirdi: 26 araç kazaya karıştı

Kocaeli TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen korkunç zincirleme kaza, bir mazot tankeri tarafından yolun kayganlaşmasına neden olan mazot sızıntısı sonucu gerçekleşti. Kazada 26 araç birbirine girdi, 2'si ağır 13 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen feci kazada, seyir halindeki bir araçtan dökülen mazotun yolu kayganlaştırması sonucu 7 farklı noktada 26 araç birbirine girdi.

Kazada, otomobiller, kamyonlar ve tırlar da dahil olmak üzere çeşitli araçlar karıştı. İki ağır yaralının da aralarında bulunduğu 13 kişi yaralandı.

Görgü tanıklarına göre, mazot tankeri sürücüsü, mazotun dökülmesinden habersiz bir şekilde yoluna devam etti ve kaza yaşandığında tankeri durdurdu.

Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla müdahalede bulundular.

Sıkışan yaralılar araçlardan kurtarılmaya çalışılırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk yardımı sağladı ve hastanelere sevk edildiler.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu 2 saat boyunca trafiğe kapatıldı.

Araçların hurdaya döndüğü kazadan sonra, yol temizlendi ve trafik yeniden açıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Beypazarı’nda 4 tarihi ev alevlere yenik düştü
Konya'nın suç dosyası kabarıyor: 20 ilde 74 gözaltı
Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu
Alacak verecek tartışmasında kardeşini bçakladı
Konya'da yaşanan ev ilaçlama olayının benzeri İstanbul'da da yaşandı