Yola devrilen tırda yangın çıktı: İlk müdahaleyi jandarma yaptı

Afyonkarahisar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrilen tırın alt tarafından yükselen alevlere jandarma ekipleri yangın tüpü ile müdahale etti.

Olay, Bolvadin-Emirdağ kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücü M.T.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda 01 AVK 764 plakalı tır otogar kavşağında yola yan devrildi. Yaklaşık 23 ton tır gübre yüklü olan tırın dorsesindeki ürünler yola saçılırken, aracın alt tarafında yangın çıktı.

Alevlere ilk müdahale eden jandarma oldu

İtfaiye ekipleri gelmeden önce jandarma ekipleri yangın tüpü ile alevlere müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin de müdahalesiyle araçta çıkan yangın büyümeden kontrol altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sebahattin Şirin adıyla bilinen Muzaffer Şirin hakkında gözaltı talimatı
Yasağı dinlemediler! Ablası için yaşamını hiçe saydı
Afyonkarahisar’da avukat dehşeti! Meslektaşını silahla vurdu, tutuklandı
Aziz Yıldırım’ın kızına yönelik paylaşım yapan şüpheliye “ev hapsi” kararı
10 araç birbirine girdi