Yol kesip araçları durduran şahsa vatandaş müdahale etti

Kahramanmaraş'ta yol kesip araçları durduran şahsa, çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti.

Kahramanmaraş'ta yol kesip araçları durduran şahsa, çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre, Dulkadiroğlu ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Şehit İlbey Caddesi üzerinde eli silahlı bir şahıs, yol kesip araçları durdurmaya başladı. Yoldan geçen sürücülere korkulu anlar yaşatan kimliği belirsiz şahsı, çevrede bulunan vatandaşlar durdurmaya çalışırken kısa süreli arbede yaşandı. Tansiyonun yükseldiği anda olay yerine gelen polis ekipleri duruma müdahale ederken, bir polis memuru karmaşa sırasında hafif şekilde yaralandı. Kimliği belirsiz şahıs ise polis tarafından gözaltına alındı.

Bölgede bakkal dükkanı işleten ve olayın görgü tanığı olan Metin Kuşçu, "Bir tane arkadaşımızın elinde silah, sağa sola saldırıp duruyordu, arabaların yolunu kesti. Bir araçta bulunan kadın ve çocuklar araçtan inerek buraya sığındılar. Sürekli araçların yolunu kesiyordu, polis ekipleri geldi ve onu aldılar" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİR BELEDİYEYE DAHA OPERASYON
Konya merkezli FETÖ operasyonunda 19 gözaltı
2 Ton Elma Yola Saçıldı: Köylüler Yardıma Koştu
Polis otosuna çarpıp patlamış lastiklerle kaçtı, park halinde bulundu
Atlamak için surlara çıktı, ayağı kayınca düşüp yaralandı