Yol kenarında lastik değiştirirken otomobil çarptı

Adıyaman kent merkezinde bir otomobilin, sürücüsünün yol kenarında durup lastiğini değiştirmeye çalıştığı araca çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'daki trafik kazasında, yol kenarında aracının lastiğini değiştirirken bir otomobilin çarptığı sürücü ile 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Şimşek idaresindeki 01 TT 292 plakalı otomobil, Karayolları Kavşağı'nda kontrolden çıkarak Nuri Ataş'ın yol kenarında lastiğini değiştirmeye çalıştığı 27 ZD 779 plakalı otomobile çarptı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada, sürücüler Şimşek ve Ataş ile araçlardan birinde bulunan Mehmet Çelik ve Mehmet Kahraman yaralandı.

Sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet Çelik'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi