Yıldırım-Rama görüşmesi

Görüşmede, Arnavutluk ile ilişkilerin olumlu seyrinden memnuniyet duyulduğu, gelecek dönemde de ilişkileri her alanda daha da ileri taşımak arzusunda olunduğu vurgulandı

İSTANBUL (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile görüşmesinde, Arnavutluk ile ilişkilerin olumlu seyrinden memnuniyet duyulduğunu, gelecek dönemde de ilişkileri her alanda daha da ileri taşımak arzusunda olduklarını vurguladı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, Arnavutluk Başbakanı Rama ile İstanbul'da düzenlenen 22. Dünya Petrol Kongresi marjında Dolmabahçe Ofisi'nde ikili görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Başbakan Yıldırım, Arnavutluk ile ilişkilerin olumlu seyrinden memnuniyet duyduklarını, gelecek dönemde de ilişkileri her alanda daha da ileri taşımak arzusunda olduklarını vurguladı.

Konuk heyet ise iki ülke arasındaki yakın ilişkilerin ve ikili işbirliğinin daha da geliştirilmesi konusundaki iradesini dile getirdi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu