Yıldırım isabet eden baba ve kızı öldü

İzmir'in Kınık ilçesinde Bayram ve kızı Tülin Türkmen, ıslanan tütünlerinin üzerini kapatmaya çalışırken yıldırım isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi

İZMİR (AA) - İzmir'in Kınık ilçesinde baba ve 14 yaşındaki kızı yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, çiftçilik yapan Bayram Türkmen (47) etkili olan sağanak sonrası tarladaki tütünlerinin zarar görmemesi için kızı Tülin (14) ile Hamzalı Mahallesi'ndeki arazisine gitti.

Tütünlerinin üzerini kapatmaya çalışırken baba ve kızına yıldırım isabet etti. İhbar üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri, baba ve kızının hayatını kaybettiğini belirledi.

Bayram ile kızı Tülin Türkmen'in cenazeleri Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı