Yılbaşı öncesi Tekirdağ’da 1 ton sahte içki ele geçirildi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde kaçak/sahte içki üretenlere göz açtırılmıyor.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde kaçak/sahte içki üretenlere göz açtırılmıyor. Son yapılan baskında yaklaşık 1 ton sahte içki ele geçirildi.

Tekirdağ'da yılbaşı öncesi polis ekipleri kaçak içkiye geçit vermiyor. İstihbarı çalışmalar neticesinde bir şüphelinin kaçak alkol ürünleri imal ettiği bilgisi üzerine sabah saatlerinde baskın için harekete geçen polis ekipleri, Fatih Mahallesi Öğretmenevleri Sokak üzerinde bulunan bir ikamet ve ikametin müştemilat kısmında yaptıkları aramalarda; yaklaşık 660 litre şarap, yaklaşık 250 litre rakı, alkol kitleri ve alkol yapımında kullanılan düzenekleri ele geçirdi. Kaçak/sahte alkol ve alkol yapımında kullanılan materyaller incelenmek üzere muhafaza altına alındı.

Olaya ilişkin gözaltına alınan Ş.K. ve kardeşi C.K. adlı şüpheliler ise, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Şüpheli şahıslar hakkında, 5607 SKM (İzinsiz Ticari Amaçla Üretilen, Bulundurulan Kaçak/Sahte Alkollü İçki) gerekçesiyle adli işlem yapıldı.

Diğer taraftan, yılbaşı öncesi vatandaşların huzur ve refahı için sahte/kaçak alkol ürünlerine yönelik çalışmaların sürdüğüne dikkat çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

5 aydır maaş alamayan maden işçilerinin açlık grevi devam ediyor
Milyonluk Kaçakçılık Sevkiyatı Alanya Yolunda Kaldı
MANEVRA YAPARKEN KIZINI EZDİ
Belediyede İhale Çarkı İfşa Oldu: Gizli Takım XYZ Ne Anlattı?
Bir kadın eski eşini sokak ortasında darp etti