Yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonu: 4 gözaltı

Denizli'de tütün ve çeşitli eşya kaçakçılığı yapan şahıslara KOM ekipleri operasyon düzenledi.

Denizli'de tütün ve çeşitli eşya kaçakçılığı yapan şahıslara KOM ekipleri operasyon düzenledi. Yılbaşı öncesi düzenlenen operasyonda 142 şişe kaçak alkol yakalandı.

Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri yılbaşı öncesi kaçakçılara yönelik operasyon düzenledi. Yılbaşında halk sağlığını hiçe sayarak sağlıksız ortamlarda üretilen sahte alkolleri satmaya hedefledikleri öğrenildi. Alkol Bir süredir fiziki ve teknik takibe alınan şüpheliler, KOM ekipleri tarafından yakalandı. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alınırken, 4 bin 800 makaron, 448 paket kaçak sigara, 47 adet kaçak cep telefonu, 142 şişe kaçak alkol ve 40 litre etil alkol ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İHBAR VAR, İSPAT YOK
İzmir’de iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
SON YAĞMURUN EN ACI BİLANÇOSU
BİNANIN DUVARI ÇÖKTÜ DEPREM SANILDI
BETON DUVARA ÇARPAN ARAÇTA CAN PAZARI