Yılbaşı öncesi bin litre kaçak içki ele geçirildi

Adana polisi, yılbaşı öncesi kaçak ve sahte içki denetimlerini artırdı. Bu kapsamda yapılan çalışmada bin litre kaçak içki ele geçirildi.

Adana polisi, yılbaşı öncesi kaçak ve sahte içki denetimlerini artırdı. Bu kapsamda yapılan çalışmada bin litre kaçak içki ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amiriliği ekipleri, Seyhan ilçesi Yalmanlı Mahallesi'nde bir adreste kaçak içki imal edildiği ve yılbaşı öncesi piyasaya sürüleceği bilgisine ulaştı. Adrese operasyon yapan polis, evin bir bölümünün imalathaneye çevrilerek içki üretildiğini saptadı. Yapılan aramalarda bin litre kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili ev sahibi Z.K. gözaltına alındı. Zanlı, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, içkileri olay yerinde imha etti.

POLİS-ADLİYE Haberleri

77 İlde Şafak Baskını: 2 Bin 284 Gözaltı
Belediye İhalelerinde 'Rüşvet' Çarkı: Başkanlar İçin Yüzlerce Yıl Hapis İstemi!
Önce Biri, Sonra Diğeri: Kardeşinin Peşinden Aşağı Düştü
Irmağın Ortasında Can Pazarı: Kamyon Lastiğiyle Yardıma Koştular
AMCANIN İMDADINA GENÇLER KOŞTU