Yılbaşı kokinaları raflarda

Yeni yıl öncesi çiçekçiler dükkanlarını kokina çiçeği ile doldurdu. Kokina çiçeğinin demeti ortalama 200 liradan satılıyor.

Yeni yıl öncesi çiçekçiler dükkanlarını kokina çiçeği ile doldurdu. Kokina çiçeğinin demeti ortalama 200 liradan satılıyor. İsteğe göre farklı çiçekler ile de karıştırılıp aranjman yaptırılabiliyor. Çiçekçiler yeni yıl öncesi en çok kokina çiçeğine talep gösterdiğini söyledi.

Çiçekçi Nadir Zeybek, "Kokinaların demeti 6'lı olarak bağlanıyor ve 200 liradan satıyoruz. Yılbaşının yaklaşmasıyla 250-300 liraya ulaşabilir. Halk arasında şans getirdiğine inanılıyor" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

GEL! BEDAVA EV VE İŞ SAHİBİ OL
ALTIN KRİTİK SINIRDA
MAZOTA CUMA SABAHI 13 TL İNDİRİM GELİYOR
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mehmet Ali Can oldu
SAVAŞIN FATURASI AĞIR OLDU